احمدی نژاد در جلسه استيضاح وزير نيرو:
در دوره آقاي نامجو كارها با سرعت بيشتري انجام شد
یزدفردا "رييس جمهور استيضاح وزراء را حق نمايندگان مجلس دانست و گفت : دولت پاي آرمانهاي عدالت و خد متگزاري ايستاده است .
دكترمحمود احمدي نژاد كه ظهر امروز (يكشنبه) در جلسه استيضاح وزير نيرو سخنان نمايندگان در خصوص عملكرد وزارت نيرو را از روي دلسوزي دانست اظهار داشت: آقاي نامجو فردي بسيار موفق و كارآمد است و اميدوارم با راي مجدد شما بتواند تمامي برنامه هاي خود را در اين وزارتخانه اجرايي كند .
وي تصريح كرد: دولت با استفاده از تمامي امكانات در حال فعاليت و خدمت رساني است و وزارت نيرو نيز با استفاده از اين امكانات به سرعت در حال تحقق برنامه هاي خود مي باشد .
دكتر احمدي نژاد گفت : در دوره آقاي نامجو كارها با سرعت بيشتري انجام شد كه آثارش را امروز در كشور نمايان است و مقايسه عملكرد اين وزارتخانه با گذشته مي تواند اين موضوع را اثبات كند
رييس جمهور با اشاره به تعهدات دولت در قبال مصوبات سفرهاي استاني گفت : اعداد و ارقامي كه برخي از نمايندگان اعلام كردند ناقص است و دولت به تعهدات خود در قبال مصوبات سفر هاي استاني پايند است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 16,مارس,2025